Actueel

28 oktober 2014

Beleggingsvisie oktober

In de Fitvermogen Beleggingsvisie geven we onze maandelijkse visie op de markten, brengen we fondsen onder uw aandacht die naar verwachting de beste vooruitzichten hebben en focussen we met ‘Fonds onder de aandacht’ op een specifiek fonds.

Deze maand is dat het ING (L) Renta Fund Frontier Markets Debt (Hard Currency), dat belegt in obligatie categorieën van de ‘nieuwe generatie’ opkomende landen.

22 oktober 2014

Digitale revolutie: Wie niet meegaat, verdwijnt!

AFM_rond_risicoscore6.jpgHoe kunnen beleggers het beste omgaan met snelle technologische veranderingen op de consumentenmarkt? Een eigenzinnige aanpak die actief inspeelt op trends kan vruchten afwerpen. Hoe doet Dirk-Jan Verzuu, fondsmanager van het ING Global Opportunities Fund, dat?

17 oktober 2014

Hervormingen in opkomende landen verbeteren de vooruitzichten

Riskindicator3-200x200.jpgHet thema 'hervormingen' is de meest aantrekkelijke strategie voor beleggen in opkomende markten, aldus Maarten-Jan Bakkum, Senior Emerging Markets Strategist bij ING Investment Management (ING IM).

10 oktober 2014

Doel belangijker dan winst

FitVermogen heeft de ambitie om mensen in de gelegenheid te stellen op eigen kracht en tegen geringe kosten hun financiële doelen te bereiken. In samenwerking met CASH heeft FitVermogen deze zomer onderzoek gedaan naar de behoeften van beleggers bij vermogensopbouw voor specifieke doelen, zoals bijvoorbeeld de toekomstige studie van hun kinderen. Dit is een zeer actueel onderwerp door de aangekondigde veranderingen op het gebied van studiefinanciering. CASH spreekt hierover met Ronald Sminia, Directeur Beleggingsfondsen Nederland bij ING IM.

26 september 2014

Europa: Geen reden tot paniek

De vooruitzichten voor de Europese economie zijn enigszins onzekerder geworden, maar er zijn voldoende factoren die Europa op het juiste groeipad kunnen houden!

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.