Actueel

20 november 2014

Uitkering interim-dividend Nederlandse ING beleggingsfondsen 4e kwartaal 2014

Hierbij deelt ING Fund Management B.V. als beheerder van de Nederlandse ING beleggingsfondsen mede dat zij heeft besloten het interim-dividend in het 4e kwartaal 2014 uit te keren op donderdag 20 november 2014.

18 november 2014

De fear factor: deflatie in de eurozone

Steeds meer beleggers hebben het over de ‘Japanificatie’* van de eurozone. Hebben zij gelijk? Ons basisscenario is dat de regio aan deflatie zal ontsnappen, maar het is duidelijk dat de strijd tegen deflatie en deflatieangst nog niet is gewonnen.

6 november 2014

Column: “De markt slaat terug”

Net als je denkt het te snappen, laat de markt (financiële markt red.) je maar al te graag zien dat ze je altijd zal blijven verrassen. Dat is in feite het enige dat wij, beleggers…eh…mensen, realistisch gezien kunnen doorgronden: de enige zekerheid in markten is onzekerheid. We kunnen het maar beter accepteren, anders blijft de markt klappen uitdelen, terwijl we maar niet begrijpen wat ons heeft geraakt. We kunnen een groot deel van de wereldeconomie en de werking van de markten onderzoeken, maar beleggers of beleidsmakers zullen nooit het ‘vermogen’ hebben om dit volledig te doorgronden of beheersen.

4 november 2014

ECB benoemt ING Investment Management tot uitvoerende vermogensbeheerder voor haar ABS inkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) benoemt ING Investment Management, het fondshuis waar FitVermogen onderdeel van uitmaakt, tot uitvoerende vermogensbeheerder voor haar ABS inkoopprogramma.

28 oktober 2014

FitVermogen genomineerd voor ‘Nieuw beleggingsconcept’ Gouden Stier award 2014

FitVermogen is genomineerd voor de ‘Nieuw  beleggingsconcept’ Gouden Stier award 2014. Verder zijn genomineerd voor de Gouden Stier 2014:

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.