Naamswijziging ING beleggingsfondsen naar NN beleggingsfondsen vanaf 7 april 2015

10 februari 2015

NN Investment Partners is vanaf april 2015 de nieuwe naam van ING Investment Management. Onze naam mag dan veranderen, wij blijven gewoon wie we altijd waren met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde beleggingsfondsen. Voor u als klant van FitVermogen verandert er in het kader van deze wijziging nagenoeg niets.

Wat verandert er wél voor u?

Op 7 april a.s. worden de fondsnamen gewijzigd door een aanpassing van de ING naam naar NN (als voorbeeld: ING Dutch Fund wordt NN Dutch Fund). De overige kenmerken van onze fondsen, zoals het beleggingsbeleid, de fondsbeheerder, de mate van beschikbaarheid en de ISIN code blijven in het kader van deze wijziging onveranderd.

Toelichting naamswijziging ING Investment Management naar NN Investment Partners:

ING Investment Management International is de vermogensbeheerder van NN Group, die sinds juli 2014 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam. ING Groep heeft nu nog een meerderheidsbelang in NN Group. ING Groep wil meer dan 50% van haar aandelen in NN Group vóór 31 december 2015 afstoten en de resterende aandelen vóór 31 december 2016. Deze doelstelling komt overeen met het tijdpad dat ING Groep is overeengekomen met de Europese Commissie. Met de verzelfstandiging van NN Group wijzigt in april 2015 nu ook de naam van ING Investment Management International in NN Investment Partners.

Met meer dan 1100 werknemers, actief in Europa, Azië, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten, beheert ING Investment Management International wereldwijd momenteel een vermogen van ongeveer € 180 miljard voor particuliere en institutionele beleggers. Nederland is de thuismarkt van ING Investment Management International. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag. ING Investment Management is marktleider in Nederland als aanbieder van zowel Nederlandse als Luxemburgse beleggingsfondsen voor particuliere beleggers.

Met vriendelijke groet,
FitVermogen

 

ING-IM-soon-to-become-NN-IP.jpg

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video