Actueel

2 april 2014

Rusland zal zich na de verkoopgolf stabiliseren

Op korte termijn is enige voorzichtigheid ten opzichte van Rusland raadzaam. Op langere termijn biedt deze markt volgens ING Investment Management (ING IM) aanzienlijk opwaarts potentieel voor beleggers. Als verdere escalatie uitblijft, is de Russische markt sterk ondergewaardeerd.

1 april 2014

ING Mixfondsen bekroond met Lipper Awards

31 maart jl. vielen de ING Mixfondsen ‘ING Dynamic Mix Fund II’ en ‘ING Dynamic Mix fund V’ in de prijzen. Ook het ‘ING Hoog Dividend Obligatie Fonds’ is bekroond met de Lipper Fund Awards 2014.

31 maart 2014

Uitbetaling jaarlijks dividend over 2013

Hierbij deelt ING Fund Management B.V. als beheerder van de Nederlandse ING beleggingsfondsen mede dat zij heeft besloten om het jaarlijkse dividend over 2013 uit te betalen op 17 en 24 april 2014 in plaats van in de maand juni, zoals gebruikelijk. Dit heeft te maken met een lopende (juridische) herstructurering van de betreffende ING beleggingsfondsen in verband met gewijzigde wet –en regelgeving vanuit Europa.

28 maart 2014

Vastgoedaandelen zeer aantrekkelijk

In 2014 presteren vastgoedaandelen al een stuk beter dan ‘gewone’ aandelen. De aantrekkende economie en aantrekkelijke waarderingen, gecombineerd met een relatief stabiele renteomgeving, zorgen voor een goed klimaat voor vastgoed.

24 maart 2014

ING Industrials Fund profiteert van aantrekkende economie

Industrie is een zeer diverse sector. Ze kan grofweg worden ingedeeld in drie sub-sectoren: kapitaalgoederen, commerciële dienstverlening en transport. Kapitaalgoederen is met bijna 75% van het totaal de grootste sub-sector.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.