Actueel

12 juni 2014

Dividend meer dan kers op de taart

Veel aandelenbeleggers beschouwen het contante dividend slechts als de kers op de taart. Daarmee onderschatten zij het belang van dividend en dividendgroei fors:

5 juni 2014

FitVermogen Beleggingsvisie Mei

In de FitVermogen Beleggingsvisie geeft ING Investment Management maandelijks haar visie op de markten.

4 juni 2014

Morningstar sterren?!

Morningstar is een organisatie die aan beleggingsfondsen een waardering geeft. Zo’n waardering zorgt ervoor dat u als belegger, beleggingsfondsen met elkaar kunt vergelijken. Maar hoe werkt dat nu precies?

22 mei 2014

Beleggen in mixfondsen?

U kunt op eenvoudige wijze beleggen in één van onze prijswinnende Mixfondsen; dit zijn zorgvuldig samengestelde portefeuilles waarbij de fondsmanager u werk uit handen neemt en waar u relatief weinig omkijken naar heeft.

5 mei 2014

Nederlandse bedrijven populair bij beleggers

De Nederlandse doe-het-zelver belegt bij voorkeur in eigen land. Dit ligt voor de hand: deze bedrijven zijn bekend en informatie is volop beschikbaar. Volgens cijfers van De Nederlandsche Bank bestaan beleggingsportefeuilles van particuliere beleggers zelfs voor 69% uit Nederlandse aandelen.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.