Actueel

25 april 2014

Nederlander zet meer geld opzij voor kopen woning

Bijna 1 op de 12 Nederlanders vindt de aankoop van een eigen woning de belangrijkste reden om vermogen op te bouwen. Dit blijkt uit een onderzoek van FitVermogen.nl*. Voor veertigplussers staat een eigen woning opmerkelijk hoger op de lijst van zaken waarvoor zij geld opzij zetten. In deze leeftijdsgroep noemt 14 procent de aankoop van een nieuwe woning als het voornaamste doel voor vermogensopbouw.

23 april 2014

Mixfondsen winnen weer prijzen

ING Investment Management is beloond met meerdere prijzen voor de behaalde resultaten van haar mixfondsen. De ING Dynamic Mix fondsen bieden de belegger een totaaloplossing per beleggingsprofiel.

17 april 2014

ING Mixfondsen grote winnaar tijdens Morningstar Awards 2014

16 april jl. speelden de ING Mixfondsen een hoofdrol tijdens de uitreiking van de Morningstar Awards 2014. Zowel het ‘ING Dynamic Mix Fund II’ als het ‘ING Dynamic Mix Fund III’ vielen in de prijzen. Daarnaast heeft ook het mixfonds ‘ING (L) Patrimonial Aggressive’ een Morningstar Award ontvangen.

14 april 2014

Beleggen International op RTLZ

FitVermogen en RTLZ slaan de handen ineen om informatie over economie en beleggen voor het Nederlandse publiek toegankelijk te maken en mensen aan het denken te zetten over hun financiële toekomst. Van 14 april tot 23 mei zal Beleggen International elke maandag (met herhalingen van dinsdag tot en met vrijdag) te zien zijn op RTL Z.

2 april 2014

Rusland zal zich na de verkoopgolf stabiliseren

Op korte termijn is enige voorzichtigheid ten opzichte van Rusland raadzaam. Op langere termijn biedt deze markt volgens ING Investment Management (ING IM) aanzienlijk opwaarts potentieel voor beleggers. Als verdere escalatie uitblijft, is de Russische markt sterk ondergewaardeerd.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.