Actueel

14 maart 2014

Groeiherstel volwassen economieën zet door

De groeivooruitzichten voor de opkomende markten nemen af en dat is mede het gevolg van de aantrekkende groei in de volwassen economieën (VS, Europa, Japan).

12 maart 2014

ING IM wint voor de derde keer op rij de CASH Publieksprijs

ING Investment Management, waar FitVermogen deel van uitmaakt, heeft op 11 maart jl. voor de derde keer op rij de CASH Publieksprijs gewonnen voor beste beleggingsinstelling in Nederland. Dit is de enige beleggingsprijs die wordt bepaald door het Nederlandse publiek, gerepresenteerd door de lezers van CASH Magazine, bezoekers van CASHcow.nl en lezers van de nieuwsbrief CASHcow Daily.

11 maart 2014

Lichte stijging van de obligatierente verwacht

Amerikaanse en Duitse staatsobligaties met een looptijd van 10 jaar profiteerden van hun status als “veilige haven” tijdens de recente stijging van de risicoaversie onder beleggers.

10 maart 2014

ING Fondsen populair bij Morningstar

In de lijst van meest populaire fondsen op Morningstar staat nu ook het ING Dynamic Mix Fund IV.

7 maart 2014

Positieve visie op aandelen door wereldwijd herstel bedrijfswinsten

Aandelenkoersen daalden eind januari en begin februari over een breed front, maar inmiddels zijn ze weer hersteld.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.