Actueel

10 maart 2015

Morningstar enthousiast over ING First Class Obligatie Fonds

Team 200x200.jpgOnderzoeker Morningstar, een begrip in de financiële wereld, is positief over het ING First Class Obligatie Fonds. De zogenoemde ‘rating’ van het fonds is recent verhoogd van Bronze naar Silver.

5 maart 2015

ING Investment Management voor vierde keer op rij publieksfavoriet!

VWD-Cash-Awards-200x150.jpgING Investment Management heeft voor de vierde keer op rij de CASH Publieksprijs gewonnen voor beste beleggingsinstelling in Nederland. ,,De waardering van het publiek, daar gaat het ons uiteindelijk om. Wij zijn dan ook heel blij dat wij voor het vierde jaar op rij deze belangrijke prijs mee naar huis mogen nemen’’, zei Ronald Sminia, co-hoofd retailklanten Nederland, die de prijs in ontvangst nam.

2 maart 2015

Lipper awards

Thomson-Reuters-Lipper-Fund-Awards-2015.jpgNa de nominaties voor de CASH en Morningstar Awards, zijn de ING Mixfondsen ook geselecteerd voor de gezaghebbende Lipper Awards van Thomson Reuters.

24 februari 2015

Zorgen over de lage rente?

Veel mensen maken zich zorgen over de lage stand van de rente. Dat komt vooral omdat sparen nu weinig oplevert. De spaarrente loopt in Nederland momenteel uiteen van 0,4 tot circa 1,5 procent voor rekeningen zonder (opname)beperkingen.

24 februari 2015

Nederlanders opvallend optimistisch over pensioenleeftijd

Ruim een kwart van de Nederlanders denkt nog voor zijn 65e met pensioen te kunnen gaan. Dat blijkt uit onderzoek*) dat is uitgevoerd in opdracht van FitVermogen.nl. En dat terwijl de Nederlandse overheid de pensioenleeftijd juist heeft verhoogd.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.