Actueel

24 februari 2015

Zorgen over de lage rente?

Veel mensen maken zich zorgen over de lage stand van de rente. Dat komt vooral omdat sparen nu weinig oplevert. De spaarrente loopt in Nederland momenteel uiteen van 0,4 tot circa 1,5 procent voor rekeningen zonder (opname)beperkingen.

24 februari 2015

Nederlanders opvallend optimistisch over pensioenleeftijd

Ruim een kwart van de Nederlanders denkt nog voor zijn 65e met pensioen te kunnen gaan. Dat blijkt uit onderzoek*) dat is uitgevoerd in opdracht van FitVermogen.nl. En dat terwijl de Nederlandse overheid de pensioenleeftijd juist heeft verhoogd.

23 februari 2015

Vastgoedfonds van ING positief in het nieuws

Het ING Global Real Estate Fund is onlangs positief besproken op beleggerssite IEX.nl. Het fonds stak wat betreft rendement, het uitgekeerde dividend en de lage kosten boven de vastgoedfondsen van andere aanbieders uit. ,,Dat is makkelijk kiezen’’, concludeerde IEX.nl.

17 februari 2015

Uitkering interim-dividend Nederlandse ING beleggingsfondsen 1e kwartaal 2015

Hierbij deelt ING Fund Management B.V. als beheerder van de Nederlandse ING beleggingsfondsen mede dat zij heeft besloten het interim-dividend in het 1e kwartaal 2015 uit te keren op dinsdag 10 maart 2015.

16 februari 2015

Mixfondsen ING IM domineren bij nominaties Morningstar

Fundawards-2015-300x200.jpgDe mixfondsen van ING Investment Management, bij FitVermogen aangeboden als Gemaksfondsen, zijn sterk vertegenwoordigd bij de nominaties voor de Morningstar Awards 2015. In verscheidene categorieën mixfondsen dingen ING Dynamic Fund I, II, III en IV mee naar een award.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.