Actueel

14 april 2015

Gemaksfondsen vallen opnieuw in de prijzen

Gemaksfondsen vallen opnieuw in de prijzen1.jpgDe Gemaksfondsen van FitVermogen hebben opnieuw prijzen in de wacht gesleept van toonaangevende beleggingsexperts. De NN Dynamic Mix Funds II en V kregen op 13 april de Lipper Awards 2015 toegekend. Ook won NN Investment Partners, de vermogensbeheerder achter FitVermogen, een Award als beste aanbieder van Mixfondsen in het algemeen.

10 april 2015

Goed mixen loont: Gemaksfondsen winnen Morningstar Awards

Goed mixen loont Gemaksfondsen winnen Morningstar Awards1.jpgHet gemak en de relatief aantrekkelijke rendementen die de mixfondsen van NN Investment Partners bieden, vallen niet alleen in de smaak bij beleggers maar zijn ook opnieuw bekroond. De NN Dynamic Mix Fund I, III en IV wonnen op 9 april prijzen bij de uitreiking van de gezaghebbende Morningstar Awards. Deze mixfondsen worden bij FitVermogen aangeboden als Gemaksfondsen.

7 april 2015

Uw ING beleggingsfondsen heten voortaan NN fondsen

De namen van onze fondsen zijn gewijzigd. ‘ING’ is in de fondsnamen veranderd in ‘NN’. De overige kenmerken van de fondsen, zoals het beleggingsbeleid, de fondsbeheerder, de beschikbaarheid en de ISIN-code blijven ongewijzigd. De namen van alle fondsen worden aangepast, omdat NN Investment Partners vanaf april 2015 de nieuwe naam is van ING Investment Management. De naam verandert, maar wij blijven wie we altijd waren met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde beleggingsstrategieën.

3 april 2015

Nederlanders kiezen nog steeds niet massaal voor pensioen

Nederlanders kiezen nog steeds niet massaal voor pensioen1.jpgOnderzoek uitgevoerd in opdracht van FitVermogen, laat zien dat er onder Nederlanders onzekerheid heerst over de eigen financiële toekomst. Het aantal mensen dat het spreekwoordelijke ‘appeltje voor de dorst’ ziet als belangrijkste reden om geld weg te zetten, is het afgelopen jaar flink toegenomen: van 23** tot 28* procent van de ondervraagden. Pensioen lijkt daarentegen minder prioriteit te genieten.

2 april 2015

Zzp’er en pensioen: wat zijn de mogelijkheden?

ZZ'per en pensioen - wat zijn de mogelijkheden.jpgAls zelfstandige zonder personeel heeft u, evenals alle andere inwoners van Nederland, recht op een AOW-uitkering als u eenmaal de AOW-gerechtigde leeftijd heeft bereikt. Omdat zelfstandigen geen werkgever hebben die een pensioenregeling aanbiedt, is het verstandig om zelf een aanvullend pensioen op te bouwen om later meer financiële ruimte te hebben. Een zzp’er kan dit op verschillende manieren doen.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.