Actueel

12 februari 2015

Vermogensbeheer en fondsen van FitVermogen opnieuw genomineerd voor CASH Awards!

Fundawards-2015-300x200.jpgING Investment Management, waar FitVermogen deel van uitmaakt, is dit jaar opnieuw genomineerd voor de prestigieuze CASH Award voor ‘Beste grote vermogensbeheerder’. Ook maakt het beleggingshuis kans op de Publieksprijs en op de award voor Beste Aanbieder van Mixfondsen. Alle drie de prijzen sleepte ING IM in 2014 ook al in de wacht.

12 februari 2015

Vooral Zwitserland zelf voelt gevolgen dure frank

Schrik onder valutahandelaren en peperdure skipassen. Het onverwachte besluit van de Zwitserse centrale bank (Schweizerische Nationalbank, SNB) om de Zwitserse frank los te koppelen van de euro, zorgde midden januari voor beroering op de financiële markten en dreef de prijzen ten opzichte van de Europese eenheidsmunt in het toch al niet goedkope Alpenland verder op. Niet alleen vakantiegangers, maar zeker ook het Zwitserse bedrijfsleven zullen de gevolgen van de loskoppeling voelen. De financiële markten zijn echter snel van de aanvankelijke schok bekomen, vertelt valutaspecialist Jaco Rouw van ING Investment Management. Ook voor de ING beleggingsfondsen heeft deze loskoppeling geen negatief effect.

10 februari 2015

Naamswijziging ING beleggingsfondsen naar NN beleggingsfondsen vanaf 7 april 2015

NN Investment Partners is vanaf april 2015 de nieuwe naam van ING Investment Management. Onze naam mag dan veranderen, wij blijven gewoon wie we altijd waren met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde beleggingsfondsen. Voor u als klant van FitVermogen verandert er in het kader van deze wijziging nagenoeg niets.

9 februari 2015

Op zoek naar meer zekerheid? Denk dan aan het ING (L) Invest First Class Protection

Riskindicator3-200x200.jpgHet ING (L) Invest First Class Protection is een fonds dat speciaal is opgezet voor voorzichtige beleggers die bescherming zoeken tegen grote koersdalingen maar wel willen kunnen profiteren van koersstijgingen van de grotere Europese aandelen.

2 februari 2015

Nu ook makkelijk ‘switchen’ op FitVermogen

Wilt u kosteloos van fonds veranderen? Met een beleggingsrekening van FitVermogen kunt u nu met een druk op de knop en zonder kosten van beleggingsfonds ‘switchen’.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.