Actueel

12 januari 2015

Populairste fonds op FitVermogen.nl in 2014: ING Hoog Dividend Aandelen Fonds

AFM_rond_risicoscore5_200x200.jpgHet jaar 2014 zit er weer op en het is tijd om de balans op te maken. In januari 2014 is FitVermogen.nl gelanceerd en veel bezoekers van de website hebben een rekening geopend. Op FitVermogen.nl kunnen beleggers kiezen uit ruim 60 beleggingsfondsen van ING Investment Management, maar welk fonds is het meest populair gebleken?

5 januari 2015

Overzicht Dividenduitkeringen ING Beleggingsfondsen

Fitvermogen heeft recent veel vragen ontvangen over de dividenduitkeringen van de ING beleggingsfondsen.

19 december 2014

Klaar voor Later?

De Nederlandse bevolking is aan het vergrijzen. Om de vergrijzing op te kunnen vangen heeft de Nederlandse overheid het economische beleid aangepast. Dit heeft grote gevolgen voor uw pensioen en zorg.

8 december 2014

Azië biedt nog steeds aantrekkelijke groeikansen voor beleggers

 • 60% van de wereldbevolking woont in Azië
 • Stijging van het inkomensniveau in Azië
 • Forse groei middenklasse
 • Toenemende levensverwachting, waardoor groter potentieel rijke ouderen

5 december 2014

Beleggingsvisie november/december

In de Fitvermogen Beleggingsvisie geven we onze maandelijkse visie op de markten, brengen we fondsen onder uw aandacht die naar verwachting de beste vooruitzichten hebben en focussen we met ‘Fonds onder de aandacht’ op een specifiek fonds.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.