Actueel

23 februari 2015

Vastgoedfonds van ING positief in het nieuws

Het ING Global Real Estate Fund is onlangs positief besproken op beleggerssite IEX.nl. Het fonds stak wat betreft rendement, het uitgekeerde dividend en de lage kosten boven de vastgoedfondsen van andere aanbieders uit. ,,Dat is makkelijk kiezen’’, concludeerde IEX.nl.

17 februari 2015

Uitkering interim-dividend Nederlandse ING beleggingsfondsen 1e kwartaal 2015

Hierbij deelt ING Fund Management B.V. als beheerder van de Nederlandse ING beleggingsfondsen mede dat zij heeft besloten het interim-dividend in het 1e kwartaal 2015 uit te keren op dinsdag 10 maart 2015.

16 februari 2015

Mixfondsen ING IM domineren bij nominaties Morningstar

Fundawards-2015-300x200.jpgDe mixfondsen van ING Investment Management, bij FitVermogen aangeboden als Gemaksfondsen, zijn sterk vertegenwoordigd bij de nominaties voor de Morningstar Awards 2015. In verscheidene categorieën mixfondsen dingen ING Dynamic Fund I, II, III en IV mee naar een award.

12 februari 2015

Beleggingsvisie februari

In de Fitvermogen Beleggingsvisie geven we onze maandelijkse visie op de markten, brengen we fondsen onder uw aandacht met de naar verwachting beste vooruitzichten en focussen we met ‘Fonds onder de aandacht’ op een specifiek fonds. Deze maand is dat het ING Europe Fund.

12 februari 2015

Vooral Zwitserland zelf voelt gevolgen dure frank

Schrik onder valutahandelaren en peperdure skipassen. Het onverwachte besluit van de Zwitserse centrale bank (Schweizerische Nationalbank, SNB) om de Zwitserse frank los te koppelen van de euro, zorgde midden januari voor beroering op de financiële markten en dreef de prijzen ten opzichte van de Europese eenheidsmunt in het toch al niet goedkope Alpenland verder op. Niet alleen vakantiegangers, maar zeker ook het Zwitserse bedrijfsleven zullen de gevolgen van de loskoppeling voelen. De financiële markten zijn echter snel van de aanvankelijke schok bekomen, vertelt valutaspecialist Jaco Rouw van ING Investment Management. Ook voor de ING beleggingsfondsen heeft deze loskoppeling geen negatief effect.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.