Actueel

10 februari 2015

Naamswijziging ING beleggingsfondsen naar NN beleggingsfondsen vanaf 7 april 2015

NN Investment Partners is vanaf april 2015 de nieuwe naam van ING Investment Management. Onze naam mag dan veranderen, wij blijven gewoon wie we altijd waren met dezelfde mensen, dezelfde service en dezelfde beleggingsfondsen. Voor u als klant van FitVermogen verandert er in het kader van deze wijziging nagenoeg niets.

9 februari 2015

Op zoek naar meer zekerheid? Denk dan aan het ING (L) Invest First Class Protection

Riskindicator3-200x200.jpgHet ING (L) Invest First Class Protection is een fonds dat speciaal is opgezet voor voorzichtige beleggers die bescherming zoeken tegen grote koersdalingen maar wel willen kunnen profiteren van koersstijgingen van de grotere Europese aandelen.

2 februari 2015

Nu ook makkelijk ‘switchen’ op FitVermogen

Wilt u kosteloos van fonds veranderen? Met een beleggingsrekening van FitVermogen kunt u nu met een druk op de knop en zonder kosten van beleggingsfonds ‘switchen’.

30 januari 2015

Mooie pensioenplannen? Met FitVoorLater bent u er klaar voor!

Veel mensen hebben hoge verwachtingen van de tijd na hun pensionering. Tegelijkertijd groeit ook het besef dat alle mooie plannen hoge kosten met zich mee kunnen brengen. Is dat geld er dan, als u stopt met werken?

30 januari 2015

Vooruitzichten 2015: zoektocht naar rendement wordt voortgezet

 • De wereldeconomie blijft zich sterk ontwikkelen
 • Centrale banken blijven een grote rol spelen door hun stimuleringsmaatregelen
 • Dit is naar verwachting gunstig voor risicovollere beleggingen zoals aandelen

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.