Actueel

7 maart 2014

Positieve visie op aandelen door wereldwijd herstel bedrijfswinsten

Aandelenkoersen daalden eind januari en begin februari over een breed front, maar inmiddels zijn ze weer hersteld.

3 maart 2014

Nederlanders bezorgd over toenemende zorgkosten

De Nederlandse overheid verlangt een steeds hogere eigen bijdrage aan de zorgkosten. Uit onderzoek in opdracht van FitVermogen.nl* (online beleggingsplatform van ING Investment Management) blijkt dat één op de drie Nederlanders vreest dat zij de veranderingen in de zorg flink gaat voelen in de portemonnee.

28 februari 2014

ING Mixfondsen geselecteerd voor de Lipper Awards

Drie ING Mixfondsen zijn geselecteerd voor de Lipper Awards, waaronder voor de categorieën ‘Mixed Asset EUR Agressive’ en de ‘Mixed Asset EUR Conservative’.

26 februari 2014

ING Europe High Yield Fonds ‘beleggingsfonds van de week’

Morningstar kiest het ING Europe High Yield Fonds als ‘beleggingsfonds van de week’.

21 februari 2014

CASH Fund Awards 2014

Dit jaar komt ING Investment Management, waar FitVermogen onderdeel van uitmaakt, in aanmerking voor maar liefst 11 nominaties van de CASH Fund Awards.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.