Actueel

6 mei 2022

Dividenduitkering Nederlandse – en Luxemburgse NN beleggingsfondsen - 2e kwartaal 2022

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Nederlandse en Luxemburgse NN beleggingsfondsen een kwartaaldividend uitkeren.

4 mei 2022

Jaarlijkse aandeelhoudersvergadering NN fondsen

Op 15 juni a.s. zullen de jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen van de NN fondsen plaatsvinden. Aandeelhouders die zich hier voor willen registreren kunnen dit doen vanaf 19 mei a.s.

22 april 2022

Kwartaal update NN Dynamic Mix fondsen - ‘Geopolitiek en centrale banken bepalende factoren’

Terugblik
Het eerste kwartaal stond in het teken van twee grote gebeurtenissen. De eerste was de stevige ‘hawkish’ draai van centrale banken en de herwaardering van de renteverhogingsverwachtingen. Dit volgde op een reeks hoger dan verwachte inflatiecijfers.

11 april 2022

NN IP en Goldman Sachs Asset Management gaan samen verder

Beste FitVermogen-klant,

29 maart 2022

Update NN Emerging Europe Fund

De beheerder deelt met betrekking tot de aandelen van Aandelenklasse P van bovengenoemd Subfonds mede dat – teneinde de belangen van de aandeelhouders in het Subfonds te beschermen en met inacht[neming van hetgeen bepaald is in het prospectus - besloten is om met ingang van 29 maart 2022 de vaststelling van de intrinsieke waarde en de uitgifte en inkoop van de aandelen van Aandelenklasse P van NN Emerging Europe Fund op te schorten.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.