Actueel

28 maart 2023

Dynamic Mix maandupdate: Duidelijk negatiever sentiment in februari

Terugblik

Het beleggerssentiment was in februari duidelijk negatiever na de sterke start van de financiële markten in januari. De inflatie daalde minder sterk dan verwacht en de economie bleek weerbaar. Hierdoor werden de zorgen aangewakkerd dat centrale banken wellicht toch meer moeten doen om de inflatie te beteugelen.

17 februari 2023

NN Investment Partners wordt Goldman Sachs Asset Management

(For English, please see below)

In april 2022 werd bekend dat de overname van NN Investment Partners (NN IP) door Goldman Sachs was afgerond. Samen willen we onze expertise op het gebied van verantwoord beleggen verder uitbouwen en klanten een compleet palet aan producten en diensten bieden voor zowel traditionele als alternatieve beleggingen.

17 februari 2023

Maandupdate NN Dynamic Mix: Sterkte start van het jaar

Terugblik

De financiële markten startten sterk in 2023. Zowel aandelen als obligaties wonnen fors terrein in januari. Optimis-me rond de Chinese heropening, de verdere daling van de Europese gasprijzen en de matigende Amerikaanse inflatie deden de kansen op een ‘soft landing’ van de wereldeconomie toenemen. De economische cijfers kwamen hoger uit dan verwacht in de Eurozone en in China. Het bbp van de Eurozone steeg in het vierde kwartaal met 0,1% ten opzichte van de voorgaande drie maanden en vermeed zodoende een krimp. In de VS was het economisch plaatje gemengd. De Amerikaanse economie vertraagde minder dan verwacht (+2,9% geannualiseerd tijdens het vierde kwartaal), na +3,2% geannualiseerd in het derde kwartaal. De detailhandelsverkopen en de industriële pro-ductiecijfers vielen wel tegen.[1]

13 februari 2023

Dividenduitkering Luxemburgse NN beleggingsfondsen - 1e kwartaal 2023

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Luxemburgse NN beleggingsfondsen een kwartaaldividend uitkeren.

16 januari 2023

Maandupdate NN Dynamic Mix: Moeilijke maand voor aandelen en obligaties

Terugblik

Na een sterke start van het vierde kwartaal op vooral de aandelenmarkten sloeg het beleggerssentiment in december om en zowel aandelen als staatsobligaties lieten negatieve rendementen zien.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.