Actueel

15 december 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Goede maand voor meeste beleggingscategorieën

Terugblik

Verschillende ontwikkelingen bepaalden de markbewegingen in november: de inflatiecijfers waren lager, de dollar verzwakte na maanden van appreciatie ten opzichte van de euro en de rentes daalden. Goede omstandigheden dus voor nagenoeg alle beleggingscategorieën.

13 december 2022

Jaarlijkse dividenduitkering Luxemburgse NN beleggingsfondsen

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Luxemburgse NN beleggingsfondsen een jaarlijks dividend uitkeren.

18 november 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Inflatie nog steeds roodgloeiend

Terugblik
Nog niet zo lang geleden, in juli, hadden we een bearmarktrally in aandelen die anderhalve maand zou duren. Beleggers beoordeelden de toon van de Federal Reserve op haar vergadering in juni toen als ‘dovish’, wat een omslag betekende. Het maakte de markten enthousiast, maar niet voor lang. Het lijkt erop dat we weer terug zijn bij dat thema. Op 4 oktober verhoogde de Reserve Bank of Australia de rente minder sterk dan de markten hadden verwacht, net als de Bank of Cana-da op 26 oktober. De volgende dag verhoogde de ECB de rente zoals verwacht met 75 basispunten, maar ze gaf wel aan dat toekomstige rentebesluiten gebaseerd zullen zijn op de inflatievooruitzichten in plaats van de huidige inflatie en per vergadering zullen worden genomen. Aandelen herstelden daarop van de slechtste septembermaand in 20 jaar.

9 november 2022

Ruilverhouding samenvoeging NN Dutch Fund met NN Europa Duurzaam Aandelenfonds

Begin juli hebben wij u bericht over de Buitengewone Algemene Vergadering van het NN Dutch Fund. Met halverwege augustus een update over de uitslag van deze vergadering, de vervolgstappen en interim dividenduitkering. En eind oktober hebben wij u nog een extra update verstuurd per email en op Actueel.

8 november 2022

Dividenduitkering Luxemburgse NN beleggingsfondsen - 4e kwartaal 2022

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Luxemburgse NN beleggingsfondsen een kwartaaldividend uitkeren.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.