Actueel

31 oktober 2023

Dynamic Mix maandupdate: aandelen en obligaties dalen in september

Terugblik

September was geen goede maand voor beleggers. Zowel aandelen als obligaties daalden, ondanks de naar verhouding meevallende macro-economische cijfers.

30 september 2023

Dynamic Mix maandupdate: augustus slechte maand voor aandelen

Terugblik

Augustus was geen goede maand voor aandelen. De koersen daalden met name in de eerste helft van de maand sterk. Zorgen over de Chinese vastgoedsector, zwakke economische cijfers uit de eurozone en het verlagen van de kredietwaardigheid van de VS door kredietbeoordelaar Fitch drukten het sentiment.

31 augustus 2023

Dynamic Mix maandupdate: staatsobligaties zijn verdeeld in juli, aandelen presteren opnieuw goed

Terugblik


Aandelen leverden ook in juli een mooi beleggingsresultaat. Onder meer een lager dan verwachte inflatie droeg hier aan bij, net als meevallende economische cijfers in de VS en beter dan verwachte Amerikaanse bedrijfswinsten in het tweede kwartaal. In Europa en China was de economische activiteit aan de zwakke kant.

31 juli 2023

Dynamic Mix maandupdate: juni was goede maand voor aandelen

Terugblik

Aandelenbeleggingen leverden in juni een mooi resultaat. Macro-economische data zorgden voor afnemende zorgen over een mogelijke recessie op de korte termijn. Vanwege sterke arbeidsmarktcijfers, een goed draaiende dienstensector en een aanhoudend hoge inflatie hielden centrale banken wel vast aan hun rentebeleid, dat onverminderd gericht is op inflatiebestrijding.

10 juli 2023

Dynamic Mix maandupdate: grote verschillen op markten in mei

Terugblik

Op de financiƫle markten waren vorige maand grote verschillen zichtbaar, terwijl de macro-economische data evenmin eensluidend waren.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.