Klaar voor Later?

19 december 2014

De Nederlandse bevolking is aan het vergrijzen. Om de vergrijzing op te kunnen vangen heeft de Nederlandse overheid het economische beleid aangepast. Dit heeft grote gevolgen voor uw pensioen en zorg.

U gaat bijvoorbeeld langer werken en bouwt minder pensioen op via uw werkgever. Voor hogere inkomens is per 1 januari 2015 de pensioenopbouw beperkt. Het is verstandig om nu iets extra’s te regelen om een eventueel pensioentekort aan te vullen. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Wilt u uitzicht op een hoger rendement, dan kan beleggen een aantrekkelijk alternatief zijn voor sparen. Om u financieel voor te bereiden op de toekomst, biedt FitVermogen in de tweede helft van januari 2015 de beleggingsoplossingen FitVoorLater.

Voor meer informatie over FitVoorLater klik hier

Tijdmachine.jpg

De informatie in dit document is uitsluitend opgesteld ter informatie en is geen aanbod noch een uitnodiging om effecten of een beleggingsinstrument te kopen of verkopen of om deel te nemen in een handelsstrategie. Beleggers zouden zelf advies moeten vragen indien ze twijfelen over de geschiktheid van een belegging. Hoewel de inhoud van dit document met de meeste zorg is samengesteld en gebaseerd is op betrouwbare informatiebronnen, wordt er geen enkele uitdrukkelijke of impliciete garantie of verklaring gegeven omtrent de juistheid of volledigheid van de informatie. De informatie en mogelijke aanbevelingen in dit document kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ING Asset Management B.V., noch enig andere vennootschap of onderdeel dat behoort tot de NN Group dan wel de ING Groep, noch een van haar functionarissen, haar directeuren of werknemers aanvaarden enige aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid met betrekking tot de hierin opgenomen informatie of mogelijke aanbevelingen. Het is niet toegestaan dit document te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video