Update NN Emerging Europe Fund

19 juli 2022

NN Emerging Europe Fund een subfonds van NN Paraplufonds 1 N.V. (beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal, statutair gevestigd te Amsterdam). Aandelenklasse 18P: NN Emerging Europe Fund (het "Subfonds") van NN Investment Partners B.V. (de "Beheerder").

De Beheerder deelt met betrekking tot het Subfonds mede dat er dit kwartaal uitkeringen aan de aandeelhouders hebben plaatsgevonden. Tot op heden zijn de navolgende uitkeringen gedaan:
  • 6 juli 2022: Euro 19,87 per aandeel, zijnde een uitkering uit het kapitaal door de verkoop van de liquide beleggingen van het Subfonds.
  • 13 juli 2022: Euro 4,71 (voor belasting) per aandeel, zijnde het dividend over 2021 en een interimdividend over 2022.

De situatie in Rusland is nog onveranderd en verkoop van de Russische aandelen is dan ook nog niet mogelijk. Per kwartaal zullen wij u op de hoogte houden of er een additionele uitkering mogelijk is of niet. Meer informatie over de achtergrond van de uitkeringen kunt u vinden in de mededeling die op 16 juni 2022 op de website van de Beheerder is geplaatst www.nnip.nl.

Amsterdam/'s-Gravenhage, 15 juli 2022

De directie, tevens zijnde de beheerder
NN Investment Partners BV
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK 's-Gravenhage

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video