Verantwoord beleggen bij FitVermogen.nl

  • Beleg in duurzame fondsen met een sterk trackrecord
  • Investeer in duurzaam rendement
  • Makkelijk en flexibel beleggen tegen lage kosten
https://fitvermogen-static-production.nnip-rps-ap.nn-cloud.net/assets-data/static/b7a953ab574275d79d51c56a653a16c8/solar_panels.jpg

Verantwoord beleggen bij FitVermogen.nl

Beleggen in duurzame fondsen bij FitVermogen betekent beleggen in bedrijven die respect hebben voor klimaat, milieu en sociale rechten. Dit is niet alleen gunstig voor mens en maatschappij. Aandacht voor zaken als het milieu, sociaal beleid en behoorlijk bestuur kan ook het rendement ten goede komen. Onze duurzame fondsen hebben dan ook een sterk trackrecord.


Waar wij voor staan

Verantwoord beleggen is een belangrijke beleggingsovertuiging van NN Investment Partners (NN IP), de vermogensbeheerder achter FitVermogen.nl. In haar aanpak van verantwoord beleggen streeft zij naar het realiseren van duurzame en sterke risicogecorrigeerde rendementen. De verantwoord beleggen aanpak van NN IP bestaat uit vijf elementen en wordt ingezet voor een breed scala aan strategie├źn om te kunnen voldoen aan de verschillende eisen van klanten op het gebied van duurzaamheid.

https://fitvermogen-static-production.nnip-rps-ap.nn-cloud.net/assets-data/static/c7d79feda681a295bb157c4e0e8a3c97/RI-framework-NL-Cirkel1.png

https://fitvermogen-static-production.nnip-rps-ap.nn-cloud.net/assets-data/static/0bcd5b50f1cd9d000817af15b149e3f4/girls_pier.jpg

Onze duurzame fondsen

Onze duurzame fondsen beleggen alleen in bedrijven die bovengemiddeld goed scoren op duurzaamheidscriteria. Daarnaast worden meer bedrijven en sectoren volledig uitgesloten van beleggingen dan organisatie-breed gebruikelijk is.

Onze Duurzame fondsen:


Impactbeleggen gaat nog een stapje verder. De bedrijven in de impactfondsen combineren financieel resultaat met een streven naar een meetbare, positieve impact op mens, milieu en maatschappij.

Onze Impact fondsen:


Wilt u meer informatie over Verantwoord beleggen?

Download het Jaarverslag verantwoord beleggen 2018 van NN Investment Partners, de vermogensbeheerder achter FitVermogen.nl.


We Part logoNN logoNNIP logo
DisclaimerBeveiligingPrivacy and Cookie statementJuridische informatieContact

(c) 2001 - 2020 NN Investment Partners B.V. De business line NN Investment Partners is onderdeel van NN Group N.V.. NN Group N.V. is een beursgenoteerde vennootschap. NN, NN Investment Partners, NN IP en bijbehorende beeldmerken zijn geregistreerde merken. Alle rechten voorbehouden.