Mededeling met betrekking tot het NN Hoog Dividend Aandelen Fonds

4 augustus 2021

Met ingang van 1 september 2021 wordt het dagelijks beheer van het NN Hoog Dividend Aandelen Fonds uitbesteed aan ACI.

NN Investment Partners B.V. (NN IP), de fondsbeheerder van de NN beleggingsfondsen, bekijkt continue hoe haar fondsen optimaal kunnen inspelen op markt ontwikkelingen en tevens aan de uitgangspunten van onze klanten kunnen blijven voldoen.

In dit kader is in een eerder stadium het dagelijks beheer van NN (L) US High Dividend uitbesteed aan onze partner American Century Investment Management, Inc (ACI). ACI heeft een sterke focus op waarde beleggen, die goed aansluit op de beleggingsfilosofie en -stijl van NN IP. ACI is de afgelopen jaren een sterke partner gebleken in het dagelijkse beheer van NN (L) US High Dividend en heeft tevens waardevolle input geleverd voor het beheer van het NN Hoog Dividend Aandelen fonds.

De combinatie van deze factoren maakt het voor NN IP het juiste moment om deze samenwerking verder uit te breiden. Per 1 september 2021 zal daarom ook het dagelijks beheer van het in Nederland genoteerde NN Hoog Dividend Aandelen Fonds worden uitbesteed aan ACI.

Alle overige kenmerken van het fonds, zoals de notering aan Euronext Amsterdam, de fondsnaam, het beleggingsbeleid en de kosten zullen ongewijzigd worden gecontinueerd.

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video

Disclaimer  |  Beveiliging  |  Privacy and Cookie statement  |  Juridische informatie  |  Contact