Jaarlijkse aandeelhoudersvergadering NN fondsen

18 mei 2020

DividendOp 15 juni as zullen de jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen van de NN fondsen plaatsvinden. Aandeelhouders die zich hier voor willen registreren kunnen dit doen vanaf 18 mei as.

Let op: NN Investment Partnersheeft, conform de tijdelijke wet inzake tijdelijke voorzieningen in verband met de uitbraak van COVID-19 (de "Tijdelijke Wet COVID-19") besloten tot het uitsluitend elektronisch toegankelijk maken van de vergadering. Vergadergerechtigden kunnen vragen over een van de agendapunten voorafgaand aan de vergadering indienen. Deze vragen worden, eventueel gebundeld naar thema en op een anonieme basis, tijdens de vergadering behandeld en besproken. In lijn met de Tijdelijke Wet COVID-19 kan het stemrecht uitsluitend voorafgaand aan de vergadering worden uitgeoefend. 

Voor meer informatie over o.a. de agenda, het aanmeldingsproces, het stemmen en eventuele andere documenten verwijzen wij u naar de volgende oproepadvertenties:

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video

Disclaimer  |  Beveiliging  |  Privacy and Cookie statement  |  Juridische informatie  |  Contact