Iedere maand beleggen zonder omkijken

4 oktober 2018

BeleggenMet een periodieke inleg op uw beleggingsrekening, belegt u iedere maand zonder omkijken. U regelt dit eenvoudig in twee stappen. Periodiek beleggen kost u niets extra’s en biedt verschillende voordelen.

Wat is periodiek beleggen?
Periodiek beleggen betekent dat u iedere maand een vast bedrag inlegt op uw FitVermogen-beleggingsrekening in uw fonds(en) naar uw keuze. U hoeft dit slechts eenmalig in te stellen, daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Hoe kunt u periodiek beleggen instellen op FitVermogen?

  1. Tijdens de aankoop van uw favoriete fonds(en) zet u een vinkje bij ‘Maandelijks’.
  2. Vervolgens stelt u in uw eigen bankomgeving een periodieke overboeking in voor hetzelfde bedrag naar uw FitVermogen-beleggingsrekening. U maakt het geld over naar het centrale rekeningnummer van NN IP: NL71INGB0650987179 t.n.v. NN IP Beleggersgiro B.V.
    Bij ‘omschrijving’ of ‘betalingskenmerk’ vult u uw FitVermogen rekeningnummer in.

Wat zijn de voordelen van periodiek beleggen?

  1. Gemak: u hoeft dit maar één keer in te stellen, verder heeft u hier geen omkijken naar. U kunt zo door de jaren heen ongemerkt vermogen opbouwen.  
  2. Geen zorgen over het instapmoment: u hoeft zich niet af te vragen wanneer het verstandig is om in te stappen in een fonds. U koopt namelijk maandelijks minder aandelen of obligaties als de koersen zijn gestegen en meer stukken als de koersen zijn gedaald. Op deze manier middelt u in feite uw aankoopprijs.  
  3. Rustig beginnen: u kunt rustig beginnen met beleggen, zonder direct in één keer een groot bedrag in te leggen. U heeft dus ook geen startkapitaal nodig.

Periodiek beleggen kost u niets extra’s.
Periodiek beleggen kost u niets extra’s. U betaalt geen extra aan- of verkoopkosten van de fondsen die u koopt.

 

 

Disclaimer.
Deze publicatie is uitsluitend opgesteld ter informatie en is geen aanbod noch een uitnodiging om effecten of een ander beleggingsproduct te kopen of verkopen of om deel te nemen in een handelsstrategie noch het verlenen van een beleggingsdienst. Hoewel de inhoud van dit document met de meeste zorg is samengesteld en is gebaseerd op betrouwbare informatiebronnen, wordt er geen enkele uitdrukkelijke of impliciete garantie of verklaring gegeven omtrent de juistheid of volledigheid van de informatie. De informatie in deze publicatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. NN Investment Partners B.V., NN Investment Partners Holdings N.V., noch enig andere vennootschap of onderdeel dat behoort tot de NN Group, noch een van haar bestuurders of werknemers aanvaarden enige aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid met betrekking tot de hierin opgenomen informatie. Het gebruik van de informatie in deze publicatie is op eigen risico. Het is niet toegestaan dit document te vermenigvuldigen, reproduceren, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van NN Investment Partners B.V. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Deze publicatie is niet bestemd voor US Persons als gedefinieerd in Rule 902 van Regulation S van de United States Securities Act of 1933, en mag niet gebruikt worden voor het werven van investeringen of inschrijven op effecten in landen waar dit niet is toegestaan door de lokale toezichthouder of wet- en regelgeving. Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video

Disclaimer  |  Beveiliging  |  Privacy and Cookie statement  |  Juridische informatie  |  Contact