Beleggen International op RTLZ

14 april 2014

FitVermogen en RTLZ slaan de handen ineen om informatie over economie en beleggen voor het Nederlandse publiek toegankelijk te maken en mensen aan het denken te zetten over hun financiële toekomst. Van 14 april tot 23 mei zal Beleggen International elke maandag (met herhalingen van dinsdag tot en met vrijdag) te zien zijn op RTL Z.

Beleggen International, een initiatief van FitVermogen, is een 14 minuten durende spraakmakende talkshow waarin Wilfred Genee met vaste gast Valentijn van Nieuwenhuijzen, Hoofd Strategie ING Investment Management, en wisselende gasten praat over geld, economie, beleggen en nog veel meer. De show is in eerste instantie bedoeld voor mensen die niet per se over uitgebreide economische of financiële kennis beschikken. Beleggen International is economie voor gewone mensen die méér willen weten over de wereld van het geld.

Directeur Beleggingsfondsen Europa Ivar Roeleven: “FitVermogen wil mensen helpen om financieel fit te worden en richt zich voornamelijk op mensen die inzien dat sparen niet altijd de enige manier is om hun geld te zien groeien. Financiële onzekerheid en een terugtredende overheid maken het belangrijker dan ooit om vermogen op te bouwen voor zaken zoals pensioenaanvulling, educatie en zorgkosten. Dit vereist dat mensen na gaan denken over hun financiële toekomst en zichzelf financiële kennis eigen maken”.

Benieuwd naar de talkshow? Ga naar Beleggen International.

Disclaimer
De informatie in dit document is uitsluitend opgesteld ter informatie en is geen aanbod noch een uitnodiging om effecten of een beleggingsinstrument te kopen of verkopen of om deel te nemen in een handelsstrategie. Beleggers zouden zelf advies moeten vragen indien ze twijfelen over de geschiktheid van een belegging. Hoewel de inhoud van dit document met de meeste zorg is samengesteld en gebaseerd is op betrouwbare informatiebronnen, wordt ten aanzien van de volledigheid of juistheid ervan, uitdrukkelijk of stilzwijgend, geen enkele aansprakelijkheid aanvaard, garantie of verklaring gegeven. De informatie en mogelijke aanbevelingen in dit document kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ING Asset Management B.V., noch enig andere vennootschap of onderdeel dat behoort tot ING Groep, noch een van haar functionarissen, haar directeuren of werknemers aanvaarden enige aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid met betrekking tot de hierin opgenomen informatie of mogelijke aanbevelingen. Geen aansprakelijkheid zal worden aanvaard voor schade die door de lezers wordt geleden als het gevolg van het gebruik van of het zich baseren op dit artikel. Het is niet toegestaan dit artikel te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

terug naar het overzicht

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video