Jaarlijkse aandeelhoudersvergadering NN fondsen

4 mei 2022

Op 15 juni a.s. zullen de jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen van de NN fondsen plaatsvinden. Aandeelhouders die zich hier voor willen registreren kunnen dit doen vanaf 19 mei a.s.

Let op: NN Investment Partners B.V. heeft, conform de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid (de "Tijdelijke Wet COVID-19") besloten tot het uitsluitend elektronisch toegankelijk maken van deze vergadering. De vergadering kan via een livestream worden gevolgd. De link naar de livestream van de vergadering zal, na de in deze advertentie genoemde registratiedata, via de website van NN Investment Partners B.V., www.nnip.nl, bekend worden gemaakt uiterlijk vijf (5) werkdagen voorafgaand aan de vergadering.
De AVA wordt gehouden na de vervaldatum van de Tijdelijke Wet Covid-19. Om die reden zal de AVA alleen virtueel worden gehouden als de vervaldatum van de Tijdelijke Wet Covid-19 tijdig wordt verlengd bij koninklijk besluit. Indien de vervaldatum van de Tijdelijke Wet COVID-19 niet wordt verlengd, zal de AVA worden gehouden op het kantooradres van de Vennootschap (adres: Prinses Beatrixlaan 35, 2595 AK Den Haag)

Voor meer informatie over o.a. de agenda, het aanmeldingsproces, het indienen van vragen, het stemmen en eventuele andere documenten verwijzen wij u naar de volgende oproepadvertenties:

back to overview

Wanneer beleggen?


  • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

    Start de video