Beleggen voor studenten: simpeler dan je denkt

  • Laat jouw geld het werk doen

  • Een interessant alternatief voor sparen

  • Beleg gemakkelijk in prijswinnende fondsen

Ook als student kun je al beginnen met beleggen

Beleggen voor studenten: het is nooit te vroeg om te beginnen

Als student is beleggen misschien niet het eerste waar je aan denkt. Je hebt een bijbaan of een lening bij DUO om je boeken en andere uitgaven te bekostigen. Maar wist je dat beleggen ook rendabel kan zijn? Zeker als je op deze leeftijd begint. Dat kan al met een inleg vanaf € 25,- per maand. Beleggen is dan ook goed te leren en hoeft niet ingewikkeld te zijn: met de prijswinnende fondsen van FitVermogen zie je meteen waar je jouw geld in kunt investeren en heb je weinig omkijken naar je beleggingen.


Bepaal zelf hoe je belegt

Jong geleerd is in dit geval zeker oud gedaan: door als student te beginnen met beleggen leer je vast de fijne kneepjes van het vak. En altijd met het bedrag dat jij maximaal wilt inleggen! Bij FitVermogen bepaal je zelf hoeveel je per maand, kwartaal of jaar wilt beleggen. Hoe eerder je begint met beleggen, hoe meer tijd je hebt om vermogen op te bouwen. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan zelfs je inleg verliezen. Onderzoek wijst echter uit dat beleggen op de langere termijn (minimaal 10 jaar) altijd meer heeft opgeleverd dan sparen. (bron: Ortec Finance Research 2013)


Beleggen is zo gedaan

Beleggen hoeft niet lastig of moeilijk te zijn. Bij FitVermogen doe je dit gemakkelijk online

  • Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je belegt

  • Als je een fonds wilt aankopen, dan betaal je dit eenvoudig met iDeal

  • Je kunt al beginnen vanaf € 25,-; een startkapitaal is dus niet nodig

  • Je kunt ieder moment jouw voorkeuren aanpassen, je opgebouwde vermogen opnemen of kosteloos je rekening opzeggen.


We Part logoNN logoNNIP logo
DisclaimerBeveiligingPrivacy and Cookie statementJuridische informatieContact

(c) 2001 - 2021 NN Investment Partners B.V. De business line NN Investment Partners is onderdeel van NN Group N.V.. NN Group N.V. is een beursgenoteerde vennootschap. NN, NN Investment Partners, NN IP en bijbehorende beeldmerken zijn geregistreerde merken. Alle rechten voorbehouden.