FitVermogen maakt gebruikt van cookies.


Beleggen bij FitVermogen.nl

  • Beleg eenvoudig in professioneel beheerde fondsen
  • Brede keus én gemak
  • Lage kosten, glasheldere kostenstructuur

Beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn

Direct rekening openen


Beleggen bij FitVermogen.nl

FitVermogen maakt beleggen toegankelijk en eenvoudig. Ook als u weinig of geen ervaring hebt met beleggen. U kunt beleggen in prijswinnende fondsen waarbij professionele beheerders u het werk voor een belangrijk deel uit handen nemen. Zij zorgen voor een goede spreiding en houden de financiële markten in de gaten.

Bent u al helemaal thuis in de wereld van beleggen? Ook dan is FitVermogen een goede keuze: u kunt beleggen in meer dan 60 beleggingsfondsen waarmee u toegang krijgt tot markten die voor particuliere beleggers soms moeilijk toegankelijk zijn.


Helder over kosten en rendementen

Bij FitVermogen weet u direct waar u aan toe bent. Zonder verborgen kosten.

In tegenstelling tot veel andere banken en online brokers, rekent FitVermogen

  • géén kosten voor het openen en aanhouden van een rekening
  • géén service- of dienstverleningskosten
  • géén aan- of verkoopkosten en geen switchorder kosten

U betaalt bij FitVermogen alleen de kosten van de beleggingsfondsen zelf. Deze kosten gaan in op het moment dat u een fonds koopt en stoppen wanneer u het fonds verkoopt. Van deze kosten ontvangt u geen afrekening, omdat deze worden verrekend in de transactieprijs. U hebt bovendien 24/7 online toegang tot uw rekening en het overzicht van behaalde rendementen.
Geen startkapitaal nodig

Een veelgehoord misverstand is dat beleggen alleen is weggelegd voor rijke mensen. Maar u hebt zeker geen startkapitaal nodig met vier nullen. Bij FitVermogen belegt u al met € 25,-.

Hoe vaak en waarin u belegt, bepaalt u zelf.

FitVermogen biedt de mogelijkheid om periodiek te beleggen. Dat heeft veel voordelen: zo bouwt u ongemerkt vermogen op en hoeft u ook niet na te denken over het juiste instapmoment.


Waarom kiezen voor FitVermogen?

Direct rekening openen

U gebruikt een verouderde versie van de browser

De browserversie die u gebruikt wordt niet meer ondersteund. Wij raden aan om de browser die u gebruikt bij te werken naar een nieuwere versie of een andere browser te gebruiken.

Heeft u vragen?
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 to 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur via 070 - 379 19 19. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fitvermogen.nl.