Actueel

16 mei 2023

Aangepast orderen en openingstijden Feestdagen

In verband met Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag kent FitVermogen aangepast openingstijden en onderwerking.

28 april 2023

Dynamic Mix maandupdate: onrustige markten gaan hoger de maand uit

Terugblik

De financiƫle markten lieten in maart aanzienlijke koersschommelingen zien, waarbij aandelen en obligaties uiteindelijk de maand hoger afsloten.

26 april 2023

Aangepast orderen en openingstijden Feestdagen

In verband met Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag kent FitVermogen aangepast openingstijden en onderwerking.

28 maart 2023

Dynamic Mix maandupdate: Duidelijk negatiever sentiment in februari

Terugblik

Het beleggerssentiment was in februari duidelijk negatiever na de sterke start van de financiƫle markten in januari. De inflatie daalde minder sterk dan verwacht en de economie bleek weerbaar. Hierdoor werden de zorgen aangewakkerd dat centrale banken wellicht toch meer moeten doen om de inflatie te beteugelen.

17 februari 2023

NN Investment Partners wordt Goldman Sachs Asset Management

(For English, please see below)

In april 2022 werd bekend dat de overname van NN Investment Partners (NN IP) door Goldman Sachs was afgerond. Samen willen we onze expertise op het gebied van verantwoord beleggen verder uitbouwen en klanten een compleet palet aan producten en diensten bieden voor zowel traditionele als alternatieve beleggingen.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.