Actueel

26 oktober 2022

Wijziging frequentie dividenduitkering Nederlandse NN beleggingsfondsen

NN Investment Partners B.V., laat u als beheerder van de Nederlandse NN beleggingsfondsen graag weten dat de dividendfrequentie voor onderstaande fondsen vanaf 2023 wordt gewijzigd van een dividenduitkering per kwartaal naar een dividenduitkering per jaar.

24 oktober 2022

Samenvoeging NN Dutch fund met NN Europa Duurzaam Aandelenfonds

Begin juli hebben wij u bericht over de Buitengewone Algemene Vergadering van het NN Dutch Fund. En halverwege augustus een update over de uitslag van deze vergadering, de vervolgstappen en interim dividenduitkering.

17 oktober 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Vastberadenheid centrale banken maakt beleggers nerveus

Terugblik

In september doken de financiële markten diep in het rood. De inflatie was hoger verwacht, de houding van de centrale banken was ultra-agressief en de oorlog in Oekraïne escaleerde opnieuw. Hierdoor nam de vrees voor een wereldwijde recessie verder toe. Voor beleggers was er geen ontkomen aan. Aandelen zaten net als in de tweede helft van augustus in de hoek waar de klappen vielen en sloten september af onder het eerdere diepte-punt van halverwege juni. Vastgoedaandelen leden de grootste verliezen. Ook grondstoffen (inclusief olie en gas) werden geraakt door twijfels over de economische groei. Ondanks die twijfels liepen de obligatierentes verder op, wat leidde tot sterk negatieve resultaten voor obligaties. Zowel hoogwaardige staatsobligaties als meer risicovolle obligaties stonden onder druk.

26 september 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Zomerrally komt abrupt tot stilstand

Terugblik
Tijdens de eerste helft van augustus zetten risicovolle activa hun opmars verder door. Het beleggerssentiment werd onder-steund door de verwachting dat de Amerikaanse inflatie zijn hoogste punt voorbij is en door de hoop dat de centrale banken vanwege de groeivertraging de komende maanden minder agressief zouden zijn dan eerder verwacht. Beleggers negeerden hierbij de oplopende geopolitieke spanningen tussen de Verenigde Staten (VS) en China, na het bezoek van Nancy Pelosi aan Taiwan, en de verdere stijging van de gasprijzen in Europa.

19 augustus 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Donkere wolken zorgen voor opmerkelijke ommekeer

Terugblik
Juli werd gekenmerkt door een stevig herstel op de financiële markten. Alle risicovolle activa (zoals aandelen, vastgoed, grondstoffen en risicovolle obligaties) veerden op, maar ook staatsobligaties maakten een opmerkelijke comeback. Na het bloedbad op de financiële markten in de eerste helft van 2022 was het niet vreemd dat er een soort technisch herstel volgde. Dit herstel was echter opvallend sterk, gezien de tegenvallende economische cijfers.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.