Actueel

14 juli 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix: Hogere inflatie zorgt voor nog meer onrust

Terugblik

Wie in juni hoopte op een beter beleggerssentiment, kwam bedrogen uit. De onrustwekkend hoge inflatie en het agressief ingrijpen van centrale banken bleven beleggers zorgen baren. Door tegenvallend economisch nieuws en oplopende spanningen met Rusland nam bovendien de vrees voor een recessie toe. Aandelen, vastgoed en risico-volle obligaties kregen door dit alles opnieuw klappen. Ook grondstoffen kwamen echter onder druk door zorgen over de groeivooruitzichten. Hierdoor konden staatsobligaties in de tweede helft van de maand een deel van de verliezen goedmaken.

1 juli 2022

Buitengewone vergadering NN Dutch fund

Aandeelhouders en overige vergadergerechtigden van NN Paraplufonds 1 N.V. (de ‘Vennootschap’) worden uitgenodigd tot het bijwonen van de gecombineerde Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennootschap en de vergaderingen van houders van de volgende soorten aandelen in het kapitaal van de Vennootschap (hierna te noemen: de ‘BAVA’); aandelenklasse P van het NN Dutch Fund en aandelenklasse G van het Nederlandse Aandelenfonds.

17 juni 2022

Jaarlijkse Dividenduitkering Nederlandse NN beleggingsfondsen

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Nederlandse NN beleggingsfondsen hun jaarlijks dividend zullen uitkeren.


De Nederlandse NN beleggingsfondsen keren dit dividend uit op 13 juli 2022, waarbij de zogeheten ‘ex-dividend’ datum is vastgesteld op 22 juni 2022.

16 juni 2022

Maandupdate NN Dynamic Mix - Markten lijken in mei in een achtbaan te zitten

Terugblik
De financiële markten bevonden zich in mei in een rollercoaster. De hoge inflatie, het mogelijk te krachtig ingrijpen door de centrale banken en de zorgen om de groei door de oorlog in Oekraïne en lockdowns in China vertroebelden het beleggers-sentiment in de eerste drie weken van de maand. De onzekerheid over de koopkracht van de consument nam opnieuw toe na tegenvallende resultaten van enkele grote Amerikaanse retailers. Tegelijkertijd liepen de (reële) obligatierentes verder op.

16 juni 2022

Mededeling inzake NN Emerging Europe Fund, een subfonds van NN Paraplufonds 1 N.V.

De Beheerder deelt met betrekking tot de aandelen van Aandelenklasse P van het Subfonds mede dat, na een zorgvuldige afweging in het belang van aandeelhouders, is besloten om de beleggingen van het Subfonds af te bouwen en uiteindelijk aan aandeelhouders voor te stellen om het Subfonds te beëindigen.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.