Actueel

15 maart 2022

Hernieuwde mededeling inzake NN Emerging Europe Fund

Teneinde de belangen van de aandeelhouders in het Subfonds te beschermen en met inachtneming van hetgeen bepaald is in het prospectus - is besloten om wederom de vaststelling van de intrinsieke waarde en de uitgifte en inkoop van de aandelen van Aandelenklasse P van NN Emerging Europe Fund op te schorten met maximaal 10 handelsdagen.

2 maart 2022

Mededeling inzake NN Emerging Europe Fund

NN Paraplufonds 1 N.V. (beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal, statutair gevestigd te Amsterdam) • Aandelenklasse 18 P : NN Emerging Europe Fund

10 februari 2022

Dividenduitkering Luxemburgse NN beleggingsfondsen - 1e kwartaal 2022

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Luxemburgse NN beleggingsfondsen een kwartaaldividend uitkeren.

3 februari 2022

Dividenduitkering Nederlandse NN beleggingsfondsen - 1e kwartaal 2022

NN Investment Partners B.V. laat u, als beheerder van de NN beleggingsfondsen, graag weten dat verscheidene Nederlandse NN beleggingsfondsen een kwartaaldividend uitkeren.

18 januari 2022

Maandelijkse update NN Dynamic Mix Funds – december 2021

De NN Dynamic Mix Funds, op FitVermogen ook wel Gemaksfondsen genoemd, beleggen actief in gespreide portefeuilles van internationale aandelen en obligaties.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.