Actueel

30 januari 2015

Vooruitzichten 2015: zoektocht naar rendement wordt voortgezet

 • De wereldeconomie blijft zich sterk ontwikkelen
 • Centrale banken blijven een grote rol spelen door hun stimuleringsmaatregelen
 • Dit is naar verwachting gunstig voor risicovollere beleggingen zoals aandelen

23 januari 2015

Beleggingsvisie januari


In de Fitvermogen Beleggingsvisie geven we onze maandelijkse visie op de markten, brengen we fondsen onder uw aandacht met de naar verwachting beste vooruitzichten en focussen we met ‘Fonds onder de aandacht’ op een specifiek fonds.
Deze maand is dat het ING Health Care Fund, het best presterende ING fonds van 2014.

20 januari 2015

Beleggen ook gunstig in huidige periode van prijsdalingen

In Europa neemt de kans op een periode van prijsdalingen steeds verder toe. De prijzen in de eurozone zijn in december met 0,2 procent gedaald, zo werd begin januari bekend.  Als dit verschijnsel langere tijd aanhoudt, kan er sprake zijn van deflatie. Dat zou negatieve gevolgen kunnen hebben voor beleggingen door een negatieve spiraal van slinkende bedrijfswinsten, oplopende werkloosheid en een krimpende economie.

12 januari 2015

Populairste fonds op FitVermogen.nl in 2014: ING Hoog Dividend Aandelen Fonds

AFM_rond_risicoscore5_200x200.jpgHet jaar 2014 zit er weer op en het is tijd om de balans op te maken. In januari 2014 is FitVermogen.nl gelanceerd en veel bezoekers van de website hebben een rekening geopend. Op FitVermogen.nl kunnen beleggers kiezen uit ruim 60 beleggingsfondsen van ING Investment Management, maar welk fonds is het meest populair gebleken?

5 januari 2015

Overzicht Dividenduitkeringen ING Beleggingsfondsen

Fitvermogen heeft recent veel vragen ontvangen over de dividenduitkeringen van de ING beleggingsfondsen.

Wanneer beleggen?


 • Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf € 25,- en tegen lage kosten.

  Start de video

Video's

 • Periodiek beleggen

  Bij FitVermogen kunt u automatisch een vast bedrag per maand inleggen in de beleggingsfonds(en) van uw keuze.

 • Wanneer beleggen?

  Heeft u een vermogen of klein bedrag per maand beschikbaar en wilt u dit laten groeien? Dan kan beleggen iets voor u zijn. Bij FitVermogen.nl kan het al vanaf 25,- en tegen lage kosten.

 • Basisregels beleggen

  De basisregels van beleggen: Beleg alleen met geld dat u kunt missen. Spreid het risico. Probeer stap voor stap in te stappen en begin zo vroeg mogelijk met beleggen.

 • Eenvoudig aanvullend pensioen opbouwen

  De pensioenwetgeving is versoberd. Hierdoor moet u zelf meer regelen voor uw inkomen later. Deze animatie legt in circa twee minuten uit hoe u eenvoudig en tegen lage kosten aanvullend pensioen kunt opbouwen.